plazma ion

plazma ion

Obrada Plazma ion-om je revolucionarna metoda za savršeno pomlađivanje lica i tela. Važno je istaknuti da je plazma nehirurška tehnika u kojoj se ne koriste skalpeli niti neki drugi hirurški instrumenti.

Tretman plazma ion-om je najbolji metod za klijente kojima su potrebni tretmani lepote koji pružaju savršeni izgled, ali nisu utemeljeni na hirurškim metodama, budući da ne postoje hirurški rizici.

Tretiranje  plazmom koristi četvrto stanje materije – plazmu. Tkiva se tretiraju indirektno i izbegavamo širenje neželjene toplote u okolna područja. Princip je ioniziranje gasa u vazduhu kako bi se stvorio mali električni luk, slično sićušnom luku munje, s kojim su kožna i epidermalna područja izložena estetskim problemima, mogu tretirati bez širenja neželjene toplote u okolna područja.

Kada električna zrak-plazme dotakne površinu kože, toplota se širi i zatim se prenese u epidermu sve do papilarnog sloja koji sadrži fibroblastne ćelije. Rezultat je kontrakcija i stezanje ćelija kože. Zbog toga je višak kože smanjen, a rezultat je zatezanje, toniziranje i podizanje kože i smanjenje bora. Većina, ako ne i sve, metode kožnih resurfacing-a temelje se na stvaranju kontrolisanog oštećenja kože, koja aktivira njegovo isceljivanje, a to dovodi do preoblikovanja kože i poboljšanja različitih znakova starenja.

Iako se slojevi kože kontrolirsano ozleđuju pomoću olovke s plazmom (zagrevanjem, fragmentisanjem, isparavanjem-sublimacijom i zatezanjem), oni se ne spaljuju, i najvažnije, tokom faze ozdravljenja nema otvorenih rana.  Ovaj pristup je jako važan jer smanjuje rizik od nuspojava poput ožiljaka, infekcije ili gubitka pigmentacije itd.

Posle tretmana se formiraju male suve tačkice. Treba 5-7 dana da otpadnu i tokom tog vremena klijent treba da čuva površinu kože čistom i zadržava je vlažnom.

Efekti:

  • Poboljšava izgled finih bora;
  • Zatezanje opuštene kože donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka);
  • Uklanjanje bora oko očiju (pačje nogice);
  • Pušačka koža (pušačke bore oko usana);
  • Marionetske bore, bore na čelu;
  • Uklanjanje tetovaže i trajne šminke;
  • Uklanjanje smeđih i staračkih pigmentacija;
  • Uklanjanje atrofičnih ožiljaka;
  • Uklanjanje benignih tvorevina iznad površine kože;
  • (fibromi, bradavice, ksantelazme…)

Od 15 minuta i duže, što zavisi od veličine tretirane površine.

od 6.000 do 24.000 dinara u zavisnosti od tretirane površine.

Više informacija i zakazivanje na telefon: 063/519-338
Pregledi i konsultacije su besplatni, zakažite već danas.