Tretmani derma penom

Tretmani derma penom (dR PEN)

Dermapen mikronska olovka koristi sterilne, jednokratne igle za optimalnu sigurnost i udobnost klijenta. Svaki tip dermapen igle zapravo se sastoji od 12 do 36 manjih igala koje koriste vlastitu tehnologiju da prodru vertikalno u kožu. To stvara male mikro kanale u koži, potstičući prirodnu sposobnost kože da se sama izleči i povećava proizvodnju novog kolagena – što podstiče stvaranje jakih, netopivih vlakana koja služe kao vezivno tkivo između ćelije

Ovi mikro kanali u koži nose do 80% više topikalnih hranjivih stvari, omogućujući penetraciju duboko u fibroblaste dermisa, hranivši ćelije koje se nalaze u dermis i bazalnim slojevima. To povećava apsorpciju aktivnih sastojaka u kožu, stimuliše popravak na ćelijskom nivou i ubrzava regeneraciju epidermalnih ćelija kože.

Ovaj tretman je sličan laserskim tretmanima, ali bez teških nuspojava ili dugog vremena oporavka. Dodatno tome, studije su pokazale da su dermapenovi tretmani efikasniji od tradicionalne mikrodermoabrazije zbog toga kako raspoložive igle smanjuju rizik od kontaminacije. Podesiva dubina igle omogućuje i tretman koji se prilagođava potrebama pojedinih klijenata.

Od 20 do 50 min.

– Antiaging dubokih bora 7.000-12.000 dinara
– Tretiranje akni 5.000 -7.000 dinara
– Eliminacija ožiljaka 6.000 -11.000 dinara
– Tretiranje pigmentacije 4.000-7.000 dinara
– Duboka hidratacija 6.000-7.000 dinara

Više informacija i zakazivanje na telefon: 063/519-338
Pregledi i konsultacibesplatni, zakažite već danas.