Biološki tretman lica

Biološki tretman Lica

Biološki ili regenerativni tretman lica jeste intenzivan tretman kože pomoću preparata na bazi aktivnih sastojaka koji se preporučuje u slučajevima kada je koži potrebna dodatna nega. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. 

Pročitajte više o aktivnim preparatima koji se koriste:

Tretman za lice, vrat i dekolte za svaki tip kože, naročito  umornu, zrelu i kožu koja je izložena štetnim spoljnim uticajima. Sadrži kompleks vitamina A, E, H, B3, B5, B8, C i D. Tretman obezbeđuje ishranu i regeneraciju ćelija kože. Doprinosi smanjenju postojećih bora i sprečavaju stvaranje novih.

Tretman za lice, vrat i dekolte sadrži koncentrovane fito kolagene i matične ćelije, koje  poboljšavaju strukturu kože i redukuju posledice starenja. Vraća čvrstinu, elastičnost i smanjuje napetost kože. Ima regenerativan efekat.

Tretman je naročito pogodan za svaki tip kože, pogotovo suvu, dehidriranu, kožu bez sjaja i kožu smanjene elastičnosti. Tretman obezbeđuje odgovarajuću hidrataciju kože, dodajući čvrstoću i glatkost i time odlaže proces starenja.

Osigurava koži novu energiju, održava važnost, podstiče elastičnost i čvrstoću kože, štiti od starenja. Ima antioksidaciono delovanje koje je od posebne važnosti u neutralizaciji slobodnih radikala koji uzrokuju starenje kože. Veoma popravlja opuštenu kožu, bore, sivu i nezdravu boju kože, Vitamin C jača sintezu kolagena, pomaže aktivnost kožnih čelija – oživljava ten.

Tretman za lice, vrat i dekolte sa zmijskim otrovom (opušta mišiće) i ekstraktom bisera ima regenerišući, ravnajući učinak i vraća svežinu i vlažnost koži. Opušta mišiće lica koji su napeti tokom čestih mimičkih pokreta, koristan je za suvu i kombinovanu kožu.

Tretman je vrlo snažan antioksidaciuoni tretman koji ne samo da povećava elastičnost kože i potiče proizvodnju kolagena već smanjuje pojavu bora i pega usled starenja kože i vraća koži zdrav izgled.

Tretmani  za tretiranje akni, ožiljaka od akni, hiperpigmentacijskih mrlja, za ublažavanja plićih bora, a mogu se koristiti i za osveženje svih tipova kože lica, vrata i dekoltea. Entimskim  pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih ćelija kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša

Tretman za masnu i normalnu kožu, poboljšava izgled i stanje delikatne kože lica, vrata i dekoltea.   vlaži i umiruje iritiranu i kožu sklonu rozacei.   

Tretman za lice, vrat i dekolte ima jak podmlađujući i regenerativni efekat. Poboljšava izgled i opšte stanje kože lica, vrata i dekoltea. Izuzetno je pogodan za suvu i kombinovanu kožu.

Tretman primenjuje se za intenzivno obnavljanje i regeneraciju kože, pogodan je za sve tipove kože, naročito za hiperpigmentaciju i za ožiljke od akni. Poboljšava izgled i stanje delikatne kože lica i vrata, vlaži i umiruje.

Tretman protiv bora za lice, vrat  i dekolte, za zrelu, opuštenu kožu oslabljene elastičnosti. Tretman sadrži fito matične ćelije. One popunjavaju nedostatke na koži čime se poboljšava njena tekstura i elastičnost, što doprinosi smanjenju postojaćih bora i sprečava stvaranje novih.

Svi biološki tretmani rade se po jedinstvenom protokolu. Za svakoga klijenta se vrši          optimalan izbor preparata.

Od 50 do 70 min.

Od 3.500 do 5.500 dinara

Više informacija i zakazivanje na telefon: 063/519-338
Pregledi i konsultacije su besplatni, zakažite već danas.